31 شهریور 1403

  • 1398/04/19
  • - تعداد بازدید: 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی شبکه :

مصرف غذاهای پرچرب و آماده

از مصرف غذاهای پرچرب و آماده پرهیز کنید.***در هنگام طبخ غذا تا حد امکان از نمک کمتری استفاده کنید.***هر روز سبزی‌های تازه و ضدعفونی شده را بصورت خام کنار غذا و یا به شکل بخارپز مصرف کنید.***احد امکان نان و غلات مصرفی خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید.

از مصرف غذاهای پرچرب و آماده پرهیز کنید.***در هنگام طبخ غذا تا حد امکان از نمک کمتری استفاده کنید.***هر روز سبزی‌های تازه و ضدعفونی شده را بصورت خام کنار غذا و یا به شکل بخارپز مصرف کنید.***احد امکان نان و غلات مصرفی خود را از نوع سبوس دار انتخاب کنید.
  • گروه خبری : پیام سلامت
  • کد خبری : 7271
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید